Vardagsiakttagelser

Att se vardagen är svårt både i stort och smått men jag ska göra ett försök. Det blir nog också en hel del teknik och bildsnack. Kanske kan jag få idéer och inspiration från dom kommentarer jag förhoppningsvis får. Men jag intresserar mig för vad som händer och sker i vardagen och kommer att dela med mig av mina iaktagelser. Förhoppningsvis kan det intressera andra - väcka tankar och så en och annan fotoidé.
2011-02-04 22:55 Vardagsiakttagelser
När man tittar på gamla bilder blir man ofta upprörd över alla fina miljöer som man låtit förfalla för att sedan tvingas riva. Medvetet eller ej så leder alltid vanvård, underlåtenhet att underhålla ... läs mer..

Läst 12394 ggr | 3 kommentarer.
2011-01-22 22:50 Vardagsiakttagelser
Tror det var här på Fotosidan som jag först läste att någon börjat tillverka Polaroidfilm igen - The Impossible Project. Eftersom jag är en nyfiken rackare och dessutom sparat en gammal Polaroid ... läs mer..

Läst 8595 ggr | 2 kommentarer.
2010-07-31 00:15 Vardagsiakttagelser
Blev väldigt nyfiken när min fru visade mig en annons om vernissage där bilderna var gjorda på sten och inte papper. Utställningen var i Ölmanäs Trädgårdar och bilderna visade sig vara en del av ... läs mer..

Läst 5451 ggr | 0 kommentarer.

Previous posts

Kom ihåg


Mina favoritfotografer


Mina kompisar


Polaroid