Vardagsiakttagelser

Att se vardagen är svårt både i stort och smått men jag ska göra ett försök. Det blir nog också en hel del teknik och bildsnack. Kanske kan jag få idéer och inspiration från dom kommentarer jag förhoppningsvis får. Men jag intresserar mig för vad som händer och sker i vardagen och kommer att dela med mig av mina iaktagelser. Förhoppningsvis kan det intressera andra - väcka tankar och så en och annan fotoidé.
2008-06-20 12:49 Vardagsiakttagelser
Vad glad jag blev när jag fick fråga om VSP fick använda fyra av mina bilder på sin hemsida. Jag och tre av tolv fick vara med. Inte för att jag tycker att mina bilder skulle vara bättre men det är ... läs mer..

Läst 5333 ggr | 2 kommentarer.
2008-06-15 21:51 Vardagsiakttagelser
Nu börjar det närma sig - utställningen som hade premiär på Elmia - Foto & Video kommer att hänga på naturrum på Getterön. Hoppas att du har möjlighet att titta in. Sju naturfotografer från ... läs mer..

Läst 4125 ggr | 1 kommentarer.
2008-06-07 23:23 Vardagsiakttagelser
Nu har det hänt Som den sanne Nikononian jag är var det svårt att köpa en Canon. Har som sagt alltid(dom senaste 15 åren) plåtat med Nikon (och Hasselblad) men nu har jag valt en Canon. Efter att min ... läs mer..

Läst 3910 ggr | 2 kommentarer.

Previous posts

Kom ihåg


Mina favoritfotografer


Mina kompisar


Polaroid