Vardagsiakttagelser

Att se vardagen är svårt både i stort och smått men jag ska göra ett försök. Det blir nog också en hel del teknik och bildsnack. Kanske kan jag få idéer och inspiration från dom kommentarer jag förhoppningsvis får. Men jag intresserar mig för vad som händer och sker i vardagen och kommer att dela med mig av mina iaktagelser. Förhoppningsvis kan det intressera andra - väcka tankar och så en och annan fotoidé.

Inspirera andra och inspireras själv

Jag har startat ett litet försök  på min externa blog, Aperture 11 - där finns en ny sida som jag kallar inspiration. Här tänkte jag visa bilder som ni som följer mig kan skicka in. Det ska vara bilder som du tror kan inspirera andra och som du vill dela med dig av.

En bild per månad får det bli till att börja med och jag lovar att länka till din sida och dig min feedback på bilden.

Så skicka in din bild så får vi se om den blir utvald. När året är slut tänkte jag ha en omröstning och belöna vinnaren med något fotorelaterat pris, vad får jag klura ut under året.

Du kan läsa mer på Aperture-11

Här kommer en bild som jag hoppas ska inspirera och väcka sommarkänslor. Finns det något mer "sommrigt" än röda mogna smultron mot en skir grönska.Added 2012-06-30 22:46 | Permalink | Comments (4) | Comment

Solnedgång, Pocket Wizard och lite tur

Har väntat på rätt väder med lite moln i öster med solnedgång i väster och i torsdags var det rätt läge.

Åkte iväg med Nikon D3:an, blixten SB-900 och två Pocket Wizard FlexTT5 trådlösa blixtutlösare med TTL kontroll.

Målet var Ny Varberg det gamla Varberg - låter konstigt eller hur - och det kors som markerar var staden en gång låg.

Vill du veta hur jag gick till väga så kan du läsa det på aperture-11Added 2012-06-09 23:27 | Permalink | Comments (0) | Comment

Previous posts

Kom ihåg


Mina favoritfotografer


Mina kompisar


Polaroid