Vardagsiakttagelser

Att se vardagen är svårt både i stort och smått men jag ska göra ett försök. Det blir nog också en hel del teknik och bildsnack. Kanske kan jag få idéer och inspiration från dom kommentarer jag förhoppningsvis får. Men jag intresserar mig för vad som händer och sker i vardagen och kommer att dela med mig av mina iaktagelser. Förhoppningsvis kan det intressera andra - väcka tankar och så en och annan fotoidé.
2012-09-16 01:49 Vardagsiakttagelser
Ibland är det svårt att göra verkligheten rättvisa. Inte ens med dom mest avancerade datorprogrammen och den senaste kamerautrustningen så lyckas man. Här är i alla fall ett försök att återge den ... läs mer..

Läst 9286 ggr | 3 kommentarer.
2012-09-05 16:30 Vardagsiakttagelser
Om man tror på statistik så är intresset för Sony på väg upp och Canon på väg ner medans intresset för Fuji är relativt stabilt. Detta stämmer i alla fall om man ska tro trendgrafe på knuff.se   Om ... läs mer..

Läst 2905 ggr | 3 kommentarer.
2012-09-04 18:15 Vardagsiakttagelser
Vi kom fram till Jokulsarlon lagunen vid fem-tiden på eftermiddagen.  Jokulsarlon lagunen är bland annat känd från en James Bond film - och den är magisk. Efter en kort tur runt för att reka körde ... läs mer..

Läst 2471 ggr | 2 kommentarer.

Previous posts

Kom ihåg


Mina favoritfotografer


Mina kompisar


Polaroid