Vardagsiakttagelser

Att se vardagen är svårt både i stort och smått men jag ska göra ett försök. Det blir nog också en hel del teknik och bildsnack. Kanske kan jag få idéer och inspiration från dom kommentarer jag förhoppningsvis får. Men jag intresserar mig för vad som händer och sker i vardagen och kommer att dela med mig av mina iaktagelser. Förhoppningsvis kan det intressera andra - väcka tankar och så en och annan fotoidé.

Svårt att göra verkligheten rättvisa - Island igen

Ibland är det svårt att göra verkligheten rättvisa. Inte ens med dom mest avancerade datorprogrammen och den senaste kamerautrustningen så lyckas man.

Här är i alla fall ett försök att återge den stämning och känsla som jag upplevde under en kväll, natt och morgon vid Vatnajökull på Island.

Hur jag gjort kan du läsa mer om på Aperture-11.

Added 2012-09-16 01:49 | Read 8458 times. | Permalink
Wow mycket vackert! Gillar kontrasterna med mjuka böljande delar mot det lite ruffa som förstärks så fint av färgerna. Ha det fint!
//Ewa
Svar från Leif Eliasson 2012-09-16 11:30
Tack för att du tar dig tid att titta in och kommentera
//Leif
Vilket underbar ljus! Snyggt fångat!
Svar från Leif Eliasson 2012-09-16 11:30
Tack för din kommentar - det var verkligen en magisk natt
//Leif
Hej
Frågan är om man alltid eller för att spetsa till det hela lite, någonsin skapar fotografiska bilder för att göra verkligheten rättvisa? Själv tror jag inte att det är något framträdande i min egen fotografering. När jag blir förundrad och imponerad av naturen vill jag nog snarare beskriva detta genom att förstärka det hela på något förhoppningsvis eget sätt. Att lyfta fram det där fantastiska lite extra. Ungefär så uppfattar jag också din fina bild härovan!
Christer(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number sixtysix as digits in this field

XXX
 

Add

Previous posts

Kom ihåg


Mina favoritfotografer


Mina kompisar


Polaroid