Vardagsiakttagelser

Att se vardagen är svårt både i stort och smått men jag ska göra ett försök. Det blir nog också en hel del teknik och bildsnack. Kanske kan jag få idéer och inspiration från dom kommentarer jag förhoppningsvis får. Men jag intresserar mig för vad som händer och sker i vardagen och kommer att dela med mig av mina iaktagelser. Förhoppningsvis kan det intressera andra - väcka tankar och så en och annan fotoidé.
2010-07-31 00:15 Vardagsiakttagelser
Blev väldigt nyfiken när min fru visade mig en annons om vernissage där bilderna var gjorda på sten och inte papper. Utställningen var i Ölmanäs Trädgårdar och bilderna visade sig vara en del av ... läs mer..

Läst 5451 ggr | 0 kommentarer.
2010-07-29 23:39 Vardagsiakttagelser
Ja så verkar det i alla fall när man reser runt i Sverige under sommarmånaderna. Det är väl inte bara i Sverige det är så men det märks särskilt väl i ett land där övriga delen av året är väldigt ... läs mer..

Läst 4021 ggr | 0 kommentarer.
2010-07-24 13:48 Vardagsiakttagelser
Hipstamatic appen till iPhone är en rolig grej. Kameran är alltid med och man kan få till lite roliga effekter. Finns en egen grupp på flickr och en hemsida där det pågår en massa olika tävlingar. ... läs mer..

Läst 6185 ggr | 2 kommentarer.

Previous posts

Kom ihåg


Mina favoritfotografer


Mina kompisar


Polaroid