Vardagsiakttagelser

Att se vardagen är svårt både i stort och smått men jag ska göra ett försök. Det blir nog också en hel del teknik och bildsnack. Kanske kan jag få idéer och inspiration från dom kommentarer jag förhoppningsvis får. Men jag intresserar mig för vad som händer och sker i vardagen och kommer att dela med mig av mina iaktagelser. Förhoppningsvis kan det intressera andra - väcka tankar och så en och annan fotoidé.

DC-3a på näsan

Wings & Wheels i Varberg

Hatat av somliga älskat av andra. Att många är intresserade är odiskutabelt - så många som tittar på det såväl på dagen som på kvällen.

 Det är väl som med docusåpor - ingen erkänner att dom sett dom men alla har synpunkter och är med i diskussionen runt fikabordet på jobbet.

 Att plåta flyg och bilar är svårare än man tror och en konst i sig. Ta er en titt på detta om ni vill lära er lite om bilfoto "Bilbilder" .

 Koppling till rubriken så tycker jag detta ser lite marigt ut eller...

 

Allt gick bra och såg kanske värre ut än det var. Added 2008-07-19 18:27 | Permalink | Comments (2) | Comment

Naturfoto Halland - Nu har vi hängt utställningen...

...och bara väntar på alla besökare. Fast imorgon får vi konkurrens av Wings & Wheels i Varberg - låt oss se vem som vinner ;)

Fotogruppen Naturfoto Halland som består av sju fotografer från hela Halland ställer ut en samlingsutställning mellan den 19/7 tom 9/8.

Hoppas ni har tid att titta in.

Några ur gruppen Naturfoto Halland, Magnus, Jenneli och Leif. 

 Added 2008-07-19 00:18 | Permalink | Comments (4) | Comment

Sverige är fantastiskt - Skåne oxå

Tog en minisemester till Skåne i helgen och bodde på ett mysigt gästgiveri i Stora Herrestad, åt en fantastisk trerätters middag, vandrade på kryddfält bland lavendel, timjan, salvia och ringblommor.

Det som slår mig är hur mycket vackert och sevärt  som finns in på knuten och som vi kan uppleva utan att förflytta oss hundratals ja tusentals mil bara vi lyfter blicken och ser oss omkring och det är inte lätt. I mitt fall krävdes det lite hjälp från våra barn som gav min fru en weekend i Skåne i födelsedagspresent - och jag fick följa med.

Hade tänkt åka till Frankrike under sommaren men nu har jag fått blodad tand för Sverige.

Till helgen närmare bestämt den 19/7 börjar vår - "Naturfoto Hallands" utställning på Getteröns Naturum i Varberg. Titta in på deras hemsida - väl värt ett besök även utan vår utställning.

Bilden är från Skåne i helgen och bearbetad i Aperture med hjälp av insticksprogramet Silver Efex Pro från NIK Software, ett rätt okey program får jag säga.

 Added 2008-07-15 22:36 | Permalink | Comments (1) | Comment

Previous posts

Kom ihåg


Mina favoritfotografer


Mina kompisar


Polaroid