Vardagsiakttagelser

Att se vardagen är svårt både i stort och smått men jag ska göra ett försök. Det blir nog också en hel del teknik och bildsnack. Kanske kan jag få idéer och inspiration från dom kommentarer jag förhoppningsvis får. Men jag intresserar mig för vad som händer och sker i vardagen och kommer att dela med mig av mina iaktagelser. Förhoppningsvis kan det intressera andra - väcka tankar och så en och annan fotoidé.
2008-07-19 18:27 Vardagsiakttagelser
Wings & Wheels i Varberg Hatat av somliga älskat av andra. Att många är intresserade är odiskutabelt - så många som tittar på det såväl på dagen som på kvällen. Det är väl som med docusåpor - ingen ... läs mer..

Läst 4428 ggr | 2 kommentarer.
2008-07-19 00:18 Vardagsiakttagelser
...och bara väntar på alla besökare. Fast imorgon får vi konkurrens av Wings & Wheels i Varberg - låt oss se vem som vinner ;) Fotogruppen Naturfoto Halland som består av sju fotografer från hela ... läs mer..

Läst 8133 ggr | 4 kommentarer.
2008-07-15 22:36 Vardagsiakttagelser
Tog en minisemester till Skåne i helgen och bodde på ett mysigt gästgiveri i Stora Herrestad, åt en fantastisk trerätters middag, vandrade på kryddfält bland lavendel, timjan, salvia och ... läs mer..

Läst 5079 ggr | 1 kommentarer.

Previous posts

Kom ihåg


Mina favoritfotografer


Mina kompisar


Polaroid