Vardagsiakttagelser

Att se vardagen är svårt både i stort och smått men jag ska göra ett försök. Det blir nog också en hel del teknik och bildsnack. Kanske kan jag få idéer och inspiration från dom kommentarer jag förhoppningsvis får. Men jag intresserar mig för vad som händer och sker i vardagen och kommer att dela med mig av mina iaktagelser. Förhoppningsvis kan det intressera andra - väcka tankar och så en och annan fotoidé.

Sverige är fantastiskt - Skåne oxå

Tog en minisemester till Skåne i helgen och bodde på ett mysigt gästgiveri i Stora Herrestad, åt en fantastisk trerätters middag, vandrade på kryddfält bland lavendel, timjan, salvia och ringblommor.

Det som slår mig är hur mycket vackert och sevärt  som finns in på knuten och som vi kan uppleva utan att förflytta oss hundratals ja tusentals mil bara vi lyfter blicken och ser oss omkring och det är inte lätt. I mitt fall krävdes det lite hjälp från våra barn som gav min fru en weekend i Skåne i födelsedagspresent - och jag fick följa med.

Hade tänkt åka till Frankrike under sommaren men nu har jag fått blodad tand för Sverige.

Till helgen närmare bestämt den 19/7 börjar vår - "Naturfoto Hallands" utställning på Getteröns Naturum i Varberg. Titta in på deras hemsida - väl värt ett besök även utan vår utställning.

Bilden är från Skåne i helgen och bearbetad i Aperture med hjälp av insticksprogramet Silver Efex Pro från NIK Software, ett rätt okey program får jag säga.

 

Added 2008-07-15 22:36 | Read 4859 times. | Permalink
Nej nej, Skåne är fantastiskt - Sverige oxå. :-)
Jag vet att många ser oss som danskar, men skåne hör till Sverige. :-)

MVH.
Fredrik.(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number twentyeight as digits in this field

XXX
 

Add

Previous posts

Kom ihåg


Mina favoritfotografer


Mina kompisar


Polaroid