Vardagsiakttagelser

Att se vardagen är svårt både i stort och smått men jag ska göra ett försök. Det blir nog också en hel del teknik och bildsnack. Kanske kan jag få idéer och inspiration från dom kommentarer jag förhoppningsvis får. Men jag intresserar mig för vad som händer och sker i vardagen och kommer att dela med mig av mina iaktagelser. Förhoppningsvis kan det intressera andra - väcka tankar och så en och annan fotoidé.

Visste inte att det fanns

Under morgonfikat såg jag en kort artikel i Hallands Nyheter om en marknad i södra Mark, Skållared Marten.

Vi åkte dit och fick uppleva en miljö som jag upplevde som att gå tillbaka till slutet 50, början av 60-talet. Här fanns ett gammalt tivoli, spunnet socker som jag inte sett på länge. Man kunde köpa det mesta av knallar - många klädda som för länge sedan och som "uppträdde" lika mycket som dom sålde.

Många underbara orginal, människor klädda på ett anspråkslöst sätt och som man inte ser så ofta om man håller sig i storstaden.

Det lönar sig att kliva ut ur boxen ;)

 Added 2007-10-28 16:36 | Permalink | Comments (0) | Comment

Höstens sköna färger och klara luft

Nu var det längesedaan jag skrev något i min blogg. Ska försöka bli bättre på detta. Har ju valt att kalla bloggen vardagsiaktagelser så nu får jag väl sätta igång och visa vad jag ser i vardagen.
Idag tog jag en stund ledigt, gick upp tidigt och mötes av en underbar höstdag med klar och kall luft - en sån där dag som man längtar efter när det är som varmastunder sommaren. Tog en promenad i Åkulla bokskogar och fashineras av alla färger och ljuuuuset.
Plötsligt ser jag grinden med höst på ena sidan och sommargrönska på den andra - deta är en brytningstid och jag gillar den.Added 2007-10-19 22:59 | Permalink | Comments (0) | Comment

Previous posts

Kom ihåg


Mina favoritfotografer


Mina kompisar


Polaroid