Vardagsiakttagelser

Att se vardagen är svårt både i stort och smått men jag ska göra ett försök. Det blir nog också en hel del teknik och bildsnack. Kanske kan jag få idéer och inspiration från dom kommentarer jag förhoppningsvis får. Men jag intresserar mig för vad som händer och sker i vardagen och kommer att dela med mig av mina iaktagelser. Förhoppningsvis kan det intressera andra - väcka tankar och så en och annan fotoidé.
2007-06-24 21:37 Vardagsiakttagelser
Så var det då daags för den stora sommarfesten - dagen många väntat på. Trotts att vi sett vädret på tv så hoppas vi att dom ska ha fel så som dom ofta har när det blir regn och dom utlovat sol. ... läs mer..

Läst 3807 ggr | 0 kommentarer.
2007-06-18 23:00 Vardagsiakttagelser
En promenad på Kungsgatan i Göteborg och vips så fanns den bara där - trottset i sin fulla prakt. Man kan ju fundera över vad som får oss att göra precis tvärt om mot vad någon annan vill.Att barnen ... läs mer..

Läst 3788 ggr | 2 kommentarer.
2007-06-14 13:49 Vardagsiakttagelser
Var i Paris för något tag sedan och slogs som man alltid gör av storstadens kontraster. Kontraster i form av gammalt och nytt - rika och fattiga - vackert och fult (i min betraktelse). Vi omges ju ... läs mer..

Läst 3970 ggr | 1 kommentarer.

Previous posts

Kom ihåg


Mina favoritfotografer


Mina kompisar


Polaroid