Vardagsiakttagelser

Att se vardagen är svårt både i stort och smått men jag ska göra ett försök. Det blir nog också en hel del teknik och bildsnack. Kanske kan jag få idéer och inspiration från dom kommentarer jag förhoppningsvis får. Men jag intresserar mig för vad som händer och sker i vardagen och kommer att dela med mig av mina iaktagelser. Förhoppningsvis kan det intressera andra - väcka tankar och så en och annan fotoidé.

Islandsbilderna börjar bli klara

Jag kom hem från min vecka på Island med mer är 3000 bilder och ett 100-tal filmsnuttar och Timelaps filmer. Väl hemma hann jag bara ladda ner bilderna på servern innan det bar iväg igen, denna gång till Frankrike och Bretagne och Normandie men mer om detta någon annan gång.

Första bilden är tagen inte långt från vulkanen under Eyafjallajökul som ju stoppade flygtrafiken runt om i Europa 2010. Bilden är tagen söderut, exakt var och lite fler bilder kan du se på http://aperture-11.blogspot.se ddär finns också info om program jag använt mm.

Ska lägga upp en del av bilderna i min portfolio här på fotosidan och i mina bloggar. Tänkte också lägga upp mina Timelaps movies när dom börjar bli klara men du kan redan nu se ett smakprov på här.Added 2012-08-26 00:44 | Permalink | Comments (1) | Comment

Previous posts

Kom ihåg


Mina favoritfotografer


Mina kompisar


Polaroid