Vardagsiakttagelser

Att se vardagen är svårt både i stort och smått men jag ska göra ett försök. Det blir nog också en hel del teknik och bildsnack. Kanske kan jag få idéer och inspiration från dom kommentarer jag förhoppningsvis får. Men jag intresserar mig för vad som händer och sker i vardagen och kommer att dela med mig av mina iaktagelser. Förhoppningsvis kan det intressera andra - väcka tankar och så en och annan fotoidé.
2010-08-17 20:20 Vardagsiakttagelser
Så är det dags för en fotomara också i Varberg. Det var många år sedan sist så nu är det väl dags. Affischen är klar gjord av museets fotograf Charlotta. Himla snygg tycker jag. Nu hoppas vi på bra ... läs mer..

Läst 6521 ggr | 0 kommentarer.
2010-08-06 21:35 Vardagsiakttagelser
Igår efter att ha tagit bilderna till min första time laps movie så tog jag en cykeltur. Jag kompå att jag kunde använda en av mina "blixt-klämmor" från Manfrotto till att sätta fast den lilla (Lumix ... läs mer..

Läst 6031 ggr | 1 kommentarer.
2010-08-05 23:49 Vardagsiakttagelser
Nu har jag testat denna gamla teknik med en modern kamera. Tekniken går ut på att ta bilder i en långsammare hastighet än den man spelar upp filmen i - lite förenklat. Du kan läsa mer på ... läs mer..

Läst 5149 ggr | 1 kommentarer.

Previous posts

Kom ihåg


Mina favoritfotografer


Mina kompisar


Polaroid