Vardagsiakttagelser

Att se vardagen är svårt både i stort och smått men jag ska göra ett försök. Det blir nog också en hel del teknik och bildsnack. Kanske kan jag få idéer och inspiration från dom kommentarer jag förhoppningsvis får. Men jag intresserar mig för vad som händer och sker i vardagen och kommer att dela med mig av mina iaktagelser. Förhoppningsvis kan det intressera andra - väcka tankar och så en och annan fotoidé.

Gamla bilar ska plåtas med gammal film

Wheels & Wings i Varberg är en fantastiskt evenemang på gott och ont.

Crusingen är kul att titta på med en blandning av entusiaster och "svans" av mindre välvårdade bilar. Dom senare kan säkert utvecklas till något stort om dom får lite tid på sig.

Såg ett blog-inlägg av Magnus Fröberg då han dokumenerat eett liknande evenemang i Västerås. Gjorde  en utfästelse i hans blogg - plåta W&W med en gammal Polaroid på Impossible Film. Jag kom hem med 10 bilder, med digitalen hade det säkert blivit några hundra bilder och kanske 10 okey bilder. 

Här kommer skönheterna utan inbördes ordning.

Du kan se fler bilder från mina experiment med Impossible Film om du går in på min Impossible BlogAdded 2011-07-23 23:44 | Permalink | Comments (1) | Comment

Previous posts

Kom ihåg


Mina favoritfotografer


Mina kompisar


Polaroid