Vardagsiakttagelser

Att se vardagen är svårt både i stort och smått men jag ska göra ett försök. Det blir nog också en hel del teknik och bildsnack. Kanske kan jag få idéer och inspiration från dom kommentarer jag förhoppningsvis får. Men jag intresserar mig för vad som händer och sker i vardagen och kommer att dela med mig av mina iaktagelser. Förhoppningsvis kan det intressera andra - väcka tankar och så en och annan fotoidé.

Planket i Göteborg - folkfest

Så är det då genomfört - Planket i Göteborg.

Det var mycket folk på plats redan vid 10:30 när jag kom för att hänga mina bilder. Planket som väl va en 2 - 300 meter långt blev fullt med bilder fram till 12:00 när det officiellt öppnade.

På planket kunde man se såväl etablerade fotografer som amatörer med olika ambition med sitt fotograferande och alla verkade trivas.

Besökarna var också många  självklart hjälpte det att det var musikfestival i Slottskogen samtidigt "Way out West". Vädret hjälpte till liksom det goda och uppskattade kaffet som såldes. Enligt rykte skulle överskottet gå till ett par nya jeans till cafeägaren.

 Summa summarum ett bra initiativ och roligt med den blandning av fotografer som ställde ut - det blev inte så elitistiskt som det lätt blir annars i sådana här sammanhang.

 En stor eloge till initiativtagarna Mette Muhli, Edit Camilla Svensson.

 

Fotograf Azra Halilovic  hänger sina bilder.

Du kan se mer av hennes fina bilder här. Added 2008-08-09 22:10 | Permalink | Comments (4) | Comment

Previous posts

Kom ihåg


Mina favoritfotografer


Mina kompisar


Polaroid