Vardagsiakttagelser

Att se vardagen är svårt både i stort och smått men jag ska göra ett försök. Det blir nog också en hel del teknik och bildsnack. Kanske kan jag få idéer och inspiration från dom kommentarer jag förhoppningsvis får. Men jag intresserar mig för vad som händer och sker i vardagen och kommer att dela med mig av mina iaktagelser. Förhoppningsvis kan det intressera andra - väcka tankar och så en och annan fotoidé.

Kontraster

Var i Paris för något tag sedan och slogs som man alltid gör av storstadens kontraster. Kontraster i form av gammalt och nytt - rika och fattiga - vackert och fult (i min betraktelse). Vi omges ju ständigt av dessa kontraster varmt-kallt, stort - litet, gammal ung, ja listan kan bli lång. När jag får idétorka och mitt plåtande börjar gå på tomgång försöker jag ofta tänka i termer av kontraster. Om du råkat ut för samma sak -- prova inga garantier men det kommer troligen att funka för dig också.

Added 2007-06-14 13:49 | Read 3615 times. | Permalink
118 titt men inget snack:::
Men vilken bild! Otroligt bra... Chanels svindyra butik, en man som vänder oss ryggen för något annat...och en man till som inte heller är med oss! Ord behövs inte. Grattis!(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number eightyseven as digits in this field

XXX
 

Add

Previous posts

Kom ihåg


Mina favoritfotografer


Mina kompisar


Polaroid