Vardagsiakttagelser

Att se vardagen är svårt både i stort och smått men jag ska göra ett försök. Det blir nog också en hel del teknik och bildsnack. Kanske kan jag få idéer och inspiration från dom kommentarer jag förhoppningsvis får. Men jag intresserar mig för vad som händer och sker i vardagen och kommer att dela med mig av mina iaktagelser. Förhoppningsvis kan det intressera andra - väcka tankar och så en och annan fotoidé.

Sony på G eller...

Om man tror på statistik så är intresset för Sony på väg upp och Canon på väg ner medans intresset för Fuji är relativt stabilt. Detta stämmer i alla fall om man ska tro trendgrafe på knuff.se

 

Om det stämmer med verkligheten eller bara är statistik vet jag inte men jag håller mig till Nikon även om jag har en Fuji Xpro-1 som daglig följeslagare.

Vad tror ni, är Sony på väg upp? Skulle vara kul att veta vad ni tycker.

Vill ni se mina bilder kan ni titta här på Fotosidan eller på min blog Aperture-11.

Added 2012-09-05 16:30 | Read 3454 times. | Permalink
Mycket möjligt men samtidigt är ju Sony väldigt mycket bredare än t.ex Nikon. Kollar man vilka träffar som dyker upp för Sony så rör inläggen allt från musik, telefoner, datorer till kameror osv.
Sony går definitivt i bräschen för ny teknik inom foto och förutom att förse bl a Nikon med marknadens bästa sensorer så gör de själva också mycket bra kameror. NEX-kamerorna har ju blivit en världssuccé och den nya kompaktkameran RX1000 lyfts ju till skyarna av testarna. Ja, några skriver t o m att det är den bästa kameran i det segmentet som någonsin tillverkats. Till detta kommer så den nya fullformataren A99 med SLT-teknik som beräknas komma ut på marknaden om några veckor. Sedan ligger de ju inte på latsidan inom video heller. Så visst borde intresset för Sony vara i stigande.

/Torbjörn
Min bror han tror på Sony..men jag håller på Canon..
MVH Anita



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number twenty as digits in this field


Add

Previous posts

Kom ihåg


Mina favoritfotografer


Mina kompisar


Polaroid