Vardagsiakttagelser

Att se vardagen är svårt både i stort och smått men jag ska göra ett försök. Det blir nog också en hel del teknik och bildsnack. Kanske kan jag få idéer och inspiration från dom kommentarer jag förhoppningsvis får. Men jag intresserar mig för vad som händer och sker i vardagen och kommer att dela med mig av mina iaktagelser. Förhoppningsvis kan det intressera andra - väcka tankar och så en och annan fotoidé.

Nu finns vi med på World Photowalk - Hoppas vi får se dig där

Tjena nu har vår ambition börjat ta form och vi är uppe med en hemsida där du kan anmäla dig till vår Photwalk. Max antal deltagare är 50 - så först til kvarn...

Tror att det blir himla kul att träffa många likasinnade och plåta Varberg tillsammans, sedan gör det ju inget att man kan vinna en hel del om man är med i tävlingen.

Du kan läsa mer på vår photwalksida.  Eller gå in på vår flicker grupp där vi kan diskutera frågor om vår photowalk.

 

Foto: Bengt Christensen 

Gänget som håller ihop det hela i Varberg

Leif, Madeleine, Jessica och Christer. Added 2009-05-29 19:01 | Permalink | Comments (0) | Comment

Scott Kelby PhotoWalk i Varberg

Nu ska vi sätta Varberg på kartan som den fantastiska fotostad den är med sin närhet till havet, fästningen, sin gamla låga träbebyggelse, mysiga gårdar och mycket annat. Det är också en stad med otroligt många duktiga fotografer.

Vi som tänker göra det är ett gäng entusiaster i Varbergs fotoklubb , vi tänker göra det bland annat genom att genomföra en Photo Walk i Varberg som en del i Scott Kelbys World Photowalk.

 

En två timmars fotopromenad tillsammans med likasinnade. Vi avslutar på något fik  där vi tittar på våra bilder, inspirerar och blir inspirerade av varandra samt snackar foto.

Efter promenaden lämnar du in dina bilder och deltar i en tävling med lite olika priser.

Du kan snart läsa mer och anmäla dig på denna sidaAdded 2009-05-20 23:24 | Permalink | Comments (1) | Comment

Fotokurs Venedig - Dag 5

Så var den då här sista dagen med fotografering av ballerinor på St Markusplatsen. Klockan ringde 04:45 och kl 05:30 var vi på plats. En SB-800 med gulfilter och soluppgång var ljuset vi jobbade med. Det blev ganska stressigt att få till bilden på St Markusplatsen - solen stiger väldigt snabbt och gryningsljuset försvinner fort, men det blev några fina bilder.


Solen har precis börjat gå upp och vi är ensamma på St Markusplatsen - underbar stämning.
Bilden är tagen med Nikon D3, 14-24/2,8


Prima ballerinan på St Markusplatsen belyst med en SB-800 med organge filter. Bilden tagen med Nikon D3, 24-85/2,8-4.

Detta är nog det mest inspirerande och mest lärorika jag någonsin gjort inom fotografi - och jag kan verkligen rekommendera WSP´s arrangemang. Hoppas fler har möjligheten att göra något liknande.

Imorgon äär det ledigt för återhämtning, lite miljö fotografering och sedan bär det hem på Lördag morgon.Added 2008-04-24 18:59 | Permalink | Comments (1) | Comment
First Prev 1 2 

Previous posts

Kom ihåg


Mina favoritfotografer


Mina kompisar


Polaroid