Vardagsiakttagelser

Att se vardagen är svårt både i stort och smått men jag ska göra ett försök. Det blir nog också en hel del teknik och bildsnack. Kanske kan jag få idéer och inspiration från dom kommentarer jag förhoppningsvis får. Men jag intresserar mig för vad som händer och sker i vardagen och kommer att dela med mig av mina iaktagelser. Förhoppningsvis kan det intressera andra - väcka tankar och så en och annan fotoidé.

Scott Kelby PhotoWalk i Varberg

Nu ska vi sätta Varberg på kartan som den fantastiska fotostad den är med sin närhet till havet, fästningen, sin gamla låga träbebyggelse, mysiga gårdar och mycket annat. Det är också en stad med otroligt många duktiga fotografer.

Vi som tänker göra det är ett gäng entusiaster i Varbergs fotoklubb , vi tänker göra det bland annat genom att genomföra en Photo Walk i Varberg som en del i Scott Kelbys World Photowalk.

 

En två timmars fotopromenad tillsammans med likasinnade. Vi avslutar på något fik  där vi tittar på våra bilder, inspirerar och blir inspirerade av varandra samt snackar foto.

Efter promenaden lämnar du in dina bilder och deltar i en tävling med lite olika priser.

Du kan snart läsa mer och anmäla dig på denna sida

Added 2009-05-20 23:24 | Read 5113 times. | Permalink
YEssss....vad roligt:-)
Ett härligt initiativ av fotoklubben och en mycket spännande fotorik promenad kan det bli:-)
Heja Varberg....:-)
/// Monika



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number eighteen as digits in this field


Add

Previous posts

Kom ihåg


Mina favoritfotografer


Mina kompisar


Polaroid