Vardagsiakttagelser

Att se vardagen är svårt både i stort och smått men jag ska göra ett försök. Det blir nog också en hel del teknik och bildsnack. Kanske kan jag få idéer och inspiration från dom kommentarer jag förhoppningsvis får. Men jag intresserar mig för vad som händer och sker i vardagen och kommer att dela med mig av mina iaktagelser. Förhoppningsvis kan det intressera andra - väcka tankar och så en och annan fotoidé.

Nu finns vi med på World Photowalk - Hoppas vi får se dig där

Tjena nu har vår ambition börjat ta form och vi är uppe med en hemsida där du kan anmäla dig till vår Photwalk. Max antal deltagare är 50 - så först til kvarn...

Tror att det blir himla kul att träffa många likasinnade och plåta Varberg tillsammans, sedan gör det ju inget att man kan vinna en hel del om man är med i tävlingen.

Du kan läsa mer på vår photwalksida.  Eller gå in på vår flicker grupp där vi kan diskutera frågor om vår photowalk.

 

Foto: Bengt Christensen 

Gänget som håller ihop det hela i Varberg

Leif, Madeleine, Jessica och Christer. Added 2009-05-29 19:01 | Permalink | Comments (0) | Comment

Scott Kelby PhotoWalk i Varberg

Nu ska vi sätta Varberg på kartan som den fantastiska fotostad den är med sin närhet till havet, fästningen, sin gamla låga träbebyggelse, mysiga gårdar och mycket annat. Det är också en stad med otroligt många duktiga fotografer.

Vi som tänker göra det är ett gäng entusiaster i Varbergs fotoklubb , vi tänker göra det bland annat genom att genomföra en Photo Walk i Varberg som en del i Scott Kelbys World Photowalk.

 

En två timmars fotopromenad tillsammans med likasinnade. Vi avslutar på något fik  där vi tittar på våra bilder, inspirerar och blir inspirerade av varandra samt snackar foto.

Efter promenaden lämnar du in dina bilder och deltar i en tävling med lite olika priser.

Du kan snart läsa mer och anmäla dig på denna sidaAdded 2009-05-20 23:24 | Permalink | Comments (1) | Comment

På plats i Venedig - kursen börjar snart...

Nu är jag på plats, igår var middag med övriga deltagare och vår lärare. Dagen tillbringade jag med att vandra runt i stadedn. Satt en stund på Sankt Markusplatsen och lyssnade på musik och fångade musikernas förberedelse inför dagens föreställningar.

Nu ska jag iväg på första passet. Vi hörs.Added 2008-04-20 08:56 | Permalink | Comments (0) | Comment

Visste inte att det fanns

Under morgonfikat såg jag en kort artikel i Hallands Nyheter om en marknad i södra Mark, Skållared Marten.

Vi åkte dit och fick uppleva en miljö som jag upplevde som att gå tillbaka till slutet 50, början av 60-talet. Här fanns ett gammalt tivoli, spunnet socker som jag inte sett på länge. Man kunde köpa det mesta av knallar - många klädda som för länge sedan och som "uppträdde" lika mycket som dom sålde.

Många underbara orginal, människor klädda på ett anspråkslöst sätt och som man inte ser så ofta om man håller sig i storstaden.

Det lönar sig att kliva ut ur boxen ;)

 Added 2007-10-28 16:36 | Permalink | Comments (0) | Comment
First Prev 1 ... 4 5 

Previous posts

Kom ihåg


Mina favoritfotografer


Mina kompisar


Polaroid