Vardagsiakttagelser

Att se vardagen är svårt både i stort och smått men jag ska göra ett försök. Det blir nog också en hel del teknik och bildsnack. Kanske kan jag få idéer och inspiration från dom kommentarer jag förhoppningsvis får. Men jag intresserar mig för vad som händer och sker i vardagen och kommer att dela med mig av mina iaktagelser. Förhoppningsvis kan det intressera andra - väcka tankar och så en och annan fotoidé.

Auto bracketing i Alsace

En vecka drygt i Alsace för att följa vinets väg från druva till flaska. Har varit där ett antal gånger nu för att dokumentera våren, sommaren och hösten. Nu är det bara vintern kvar sedan kan det kanske bli en bok om året som vinodlare.

Inte bara vinet är intressant, känslan som finns i allt maten, drycken, människorna och miljön är helt underbar. Här lever man, njuter och delar med sig. Några bilder om detta hittar du på Aperture-11.

En bild från en av sagobyarna Kaysersberg tagen med min XPRO-1 som alltid är med när jag ska komma nära, den är diskret och levererar alltid bra bilder. Men i svåra situationer saknar jag mina Nikon kamerors autobracketing. Använder ofta denna funktion på fri hand i höghastighetsläget - tll och med när jag gör timelaps movies.

Added 2012-10-13 23:55 | Read 8720 times. | Permalink
Vilken härlig resan du har gjort Leif..har sett många fina bilder från dig..super fina
MVH Anita
Svar från Leif Eliasson 2012-10-24 15:56
Tack Anita(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number fourtyfive as digits in this field

XXX
 

Add

Previous posts

Kom ihåg


Mina favoritfotografer


Mina kompisar


Polaroid