Vardagsiakttagelser

Att se vardagen är svårt både i stort och smått men jag ska göra ett försök. Det blir nog också en hel del teknik och bildsnack. Kanske kan jag få idéer och inspiration från dom kommentarer jag förhoppningsvis får. Men jag intresserar mig för vad som händer och sker i vardagen och kommer att dela med mig av mina iaktagelser. Förhoppningsvis kan det intressera andra - väcka tankar och så en och annan fotoidé.

1000+ Bilder blir en TimeLaps movie under Costal Culture

Costal Culture - ett fantastisk arrangemang med skateboard, surfing, SUP och wakeboard som blev en härlig kick-off på sommaren i Varberg.

Bestämde mig för att koncentrera mig på att göra en time laps movie för att dokumentera evenemanget och inte ta enskilda bilder även om det blev en del sådant också.

Jag tycker att jag tvingar mig själv utanför min komfortzon genom att göra något jag inte brukar göra, dessutom älskar jag att experimentera - ibland lyckas man ibland misslyckas man men alltid lär man sig något nytt.

Sakt och gjort med stativ, Nikon D3, 24-70/2,8 och 80-200/2,8 i kameraväskan tillbringade jag ca 2x3 timmar i och runt Socitetsparken i Varberg.

Om du vill  vill veta hur jag gjort, få lite tips och andra länkar så gå till min blog aperture-11

Added 2012-05-22 14:46 | Read 7008 times. | Permalink
Kul, men den går inte att se???
Svar från Leif Eliasson 2012-05-22 16:57
Av någon anledning så har jag inte lyckats få in videon i bloggen men gå till min extra blog som jag länkat till så ser du filmen och hur jag gjort den. Ska göra ett nytt försök ikväll att få till det. Ledsen för detta :-(
//Leif
Svar från Leif Eliasson 2012-05-22 17:10
Nu har jag fixat det
Av någon anledning så klippte fotosidan bort en del av länknamnet men när jag matade in det manuellt så fungerar det.
//Leif(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number fourtysix as digits in this field

XXX
 

Add

Previous posts

Kom ihåg


Mina favoritfotografer


Mina kompisar


Polaroid