Vardagsiakttagelser

Att se vardagen är svårt både i stort och smått men jag ska göra ett försök. Det blir nog också en hel del teknik och bildsnack. Kanske kan jag få idéer och inspiration från dom kommentarer jag förhoppningsvis får. Men jag intresserar mig för vad som händer och sker i vardagen och kommer att dela med mig av mina iaktagelser. Förhoppningsvis kan det intressera andra - väcka tankar och så en och annan fotoidé.

Mina bilder på fotografiska - först ut 10:00-10:15, 1:a november

När det kom en inbjudan att boka utställningstid på fotografiska så var jag inte sen att haka på - någon som känner mig som blir förvånad ;-)

Även om det bara blir 15 minuter som mina tio bilder visas så ser jag verkligen fram mot att få se bilderna projicerade på 10 högupplösta Panasonic-skärmar i en av Fotografiska museets utställningshallar.

Jag fick hjälp av mina fotokompisar i Varbergs Fotoklubb med att välja bilder, för det är inte lätt att välja. Inte för att jag tycker att jag har så många bra bilder utan snarare om bilderna räcker till. Sedan är det detta med den röda tråden eller temat. Jag gjorde livet enkel för mig och kallade det för Remix 2010, en blandning av bilder.

Nu är bilderna uppladdade och du kan titta på dom själv på www.lumix1200.se och leta rätt på mitt namn Leif Eliasson under fliken utställningar.

Jag har faktiskt redan nu fått en del röster så om du gillar bilderna kan du också rösta (obs - du måste ha explorer i fullskärmsläge för att se röstningsknappen (F11)).

Nedan ser du några av bilderna jag inte visar:

Tagen från bilen en tidig morgon utanför Falkenberg.

 

Med ett Nikon 300:a på min Lumix har jag en 600:a i FF

Frihand med 1,7/20mm på Gardemoen

Added 2010-10-12 14:51 | Read 6660 times. | Permalink
Spännande att få visa sina bilder där!!! =0) Röstat har jag gjort såklart! Det var inga dåliga priser du..
Lycka till, Leif!!
/// Jessica
Svar från Leif Eliasson 2010-10-12 22:01
Tack Jessica
//Leif



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number eightyone as digits in this field


Add

Previous posts

Kom ihåg


Mina favoritfotografer


Mina kompisar


Polaroid