Vardagsiakttagelser

Att se vardagen är svårt både i stort och smått men jag ska göra ett försök. Det blir nog också en hel del teknik och bildsnack. Kanske kan jag få idéer och inspiration från dom kommentarer jag förhoppningsvis får. Men jag intresserar mig för vad som händer och sker i vardagen och kommer att dela med mig av mina iaktagelser. Förhoppningsvis kan det intressera andra - väcka tankar och så en och annan fotoidé.

Vardagsiaktagelser från 70-talet - min fotobok

Ja då blev jag klar till sist, om man nu någonsin blir klar med ett bokprojekt. Det finns alltid något att ändra, lägga till eller ta bort. Så dom av er som sett mitt arbetsexemplar kommer att upptäcka några justeringar.

Detta är ju ett riktigt långprojekt som startade 1977 som en del i min fotoutbildning för att sedan bli en utställning på Varbergs museum och via ännu en utställning i Lottastugan i Varberg bli till en bok.

Ska bli spännande och se om någon vill köpa den. Tänkte testa hotellen i Varberg, dom kanske vill ha några exemplar att lägga ut i sina rum eller foajén - vi får väl se.

Ni som är lite nyfikna kan titta närmare nedan.

Added 2010-06-03 18:08 | Read 6761 times. | Permalink
Snygg, sober och spännande även om jag inser att ”videon” inte gör boken rättvisa.
Lycka till med lansering och försäljning.(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number eightyeight as digits in this field

XXX
 

Add

Previous posts

Kom ihåg


Mina favoritfotografer


Mina kompisar


Polaroid