Vardagsiakttagelser

Att se vardagen är svårt både i stort och smått men jag ska göra ett försök. Det blir nog också en hel del teknik och bildsnack. Kanske kan jag få idéer och inspiration från dom kommentarer jag förhoppningsvis får. Men jag intresserar mig för vad som händer och sker i vardagen och kommer att dela med mig av mina iaktagelser. Förhoppningsvis kan det intressera andra - väcka tankar och så en och annan fotoidé.

Vad händer bakom gardinerna

När jag härom kvällen vandrade runt i Stockholm på jakt efter en bit mat efter en lång dags arbete kunde jag inte låta bli att reflektera över vad som pågår bakom alla dessa gardiner. Egentligen vill jag nog inte veta men det kittlar fantasin en del. Är det avgörande affärsförhandlingar som kan påverka vår framtid eller är det ett passionerat kärleksdrama?

Bilden är tagen med min Lumix GF-1 vid Stureplan i Stockholm, Hotell Angle närmare bestämt som jag promenerade förbi. Ser ut som KGB-högkvarteret som jag föreställer mig att det kunde se ut. Verkar vara låg beläggning på hotellet just denna kväll eller så är alla ute och äter.

Till slut så hittade jag en italiens restauran med ett bord ledigt och kunde avnjuta en äkta lasagne.

Vill ni se mer av mina bilder titta in på min blixtblog eller 365-dagars bloggen.

 

Added 2010-04-15 16:29 | Read 6257 times. | Permalink(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number fiftyone as digits in this field

XXX
 

Add

Previous posts

Kom ihåg


Mina favoritfotografer


Mina kompisar


Polaroid