Vardagsiakttagelser

Att se vardagen är svårt både i stort och smått men jag ska göra ett försök. Det blir nog också en hel del teknik och bildsnack. Kanske kan jag få idéer och inspiration från dom kommentarer jag förhoppningsvis får. Men jag intresserar mig för vad som händer och sker i vardagen och kommer att dela med mig av mina iaktagelser. Förhoppningsvis kan det intressera andra - väcka tankar och så en och annan fotoidé.

Jag reser inte med Solresor igen..

Igår fick vi se hemska bilder från Madeira med jordskred, översvämningar och skyfall. Funchals centrala delar blev en spökstad, många byar blev avskurna och idag bad Portugal FN om hjälp med situationen.

Till detta tycker man på Solresor att det är helt okey att åka eftersom UD inte avrått från att resa dit - ett beslut helt fokuserat på att slippa betala ut resegarantin till dom som liksom oss inte tycker det är okey att sitta på ett hotell i 14 dagar och inte kunna vandra i bergen, på levadorna och besöka dom små byarna i bergen. Man tänker kortsiktigt istället för att ta hand om och vårda sina kunder långsiktigt.

Fy f-n vad jag är besviken.

Med förhoppning att dom ändrar sig och vinner kunder istället för att förlora sådana.

Gå med i min grupp på facebook och sätt lite tryck på researrangörerna.

Hemma är det lungt och vackert även om det hade varit skönt med lite Madeira luft.

Added 2010-02-21 15:50 | Read 5650 times. | Permalink(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number twentyone as digits in this field

XXX
 

Add

Previous posts

Kom ihåg


Mina favoritfotografer


Mina kompisar


Polaroid