Vardagsiakttagelser

Att se vardagen är svårt både i stort och smått men jag ska göra ett försök. Det blir nog också en hel del teknik och bildsnack. Kanske kan jag få idéer och inspiration från dom kommentarer jag förhoppningsvis får. Men jag intresserar mig för vad som händer och sker i vardagen och kommer att dela med mig av mina iaktagelser. Förhoppningsvis kan det intressera andra - väcka tankar och så en och annan fotoidé.

Loppis - en härlig företeelse

Ja det måste man väl ändå säga, loppisar är en fantastisk företeelse. I dagens konsumtionssamhälle kommer det som inte längre behövs hos någon till användning och nytta hos någon annan. Dessutom ofta till ett betydligt lägre pris än om det skulle inhandlas nytt. Sedan kan man kanske lite filosofiskt konstatera att utan konsumtionssamhället inga loppisar - då fanns det ju inget att sälja.

Handlar inte så mycket själv men tror att det finns två kategorier av kunder på loppis - den ena handlar där av ekonomiska skäl, den andra för att skaffa sig en egen stil byggd på en kombination av möbler och prydnadssaker, tavelramar, etc. som inte liknar det som säljs i dom globala butikskedjorna och som ser precis lika dana ut i London, New York och Varberg.

På loppisen igår kunde man beskåda en duschkabin för vinterbadare

Udda stolar för ungdomsrummet eller varför inte ett temarum

Prydnadssaker råder det inte heller någon brist på

På Bois loppis styrs allt från "kommandobryggan"

Added 2010-01-31 22:43 | Read 4498 times. | Permalink



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number ninetythree as digits in this field


Add

Previous posts

Kom ihåg


Mina favoritfotografer


Mina kompisar


Polaroid