Vardagsiakttagelser

Att se vardagen är svårt både i stort och smått men jag ska göra ett försök. Det blir nog också en hel del teknik och bildsnack. Kanske kan jag få idéer och inspiration från dom kommentarer jag förhoppningsvis får. Men jag intresserar mig för vad som händer och sker i vardagen och kommer att dela med mig av mina iaktagelser. Förhoppningsvis kan det intressera andra - väcka tankar och så en och annan fotoidé.

Planket i Varberg - på väg att bli tradition

För andra året i rad har vi haft en planket utställning i Varberg - kanon kul.

Ett stort tack till dom eldsjälar som får det att hända och till alla fotografer som ställer upp och visar sina bilder.

Ett trettiotal fotografer trotsade regnet och satte upp sina bilder på planket bakom Campus. Nytt för i år var att publiken fick rösta fram sin favorit - det blev Jessicas vattendroppar som vann - ett stort grattis Jessica.

Det är roligt och intressant med dom här utställningarna där proffs blandas med amatörer och olika teman och typer av bilder visas sida vid sida. Det blir verkligen intressant och vilken bildskatt det finns hos alla dessa fotografer, hoppas att den kan sparas till eftervärlden på något sätt så den inte försvinner ut i cyberrymden när fotograferna en gång går ur tiden.

Det var en hel del besökare under dagen.

 

Under dagen lyckades jag också fånga några av entusiasterna som gjorde detta möjligt några andra kan ni se på min blixt-blog, för jag kunde inte låta bli att ta några kvällsbilder med blixt.

 

Fotograferna är uppifrån vänster, Dan, Ingvar, Jessica, Christer, Madeleine med grabb, Bengt, Karin, Carin, Folke och Bengt. Fler bilder kan du se på planket-bloggen.

Sen kan jag ju inte låta bli att visa min egen bild som är tagen en sensommardag vid Lygnern i Halland tillsammans med mina kompisar i fotosällskapet Naturfoto Halland .

 

Regnbåge i Ramhultafallet, Lygnern 

Added 2009-10-25 00:30 | Read 7813 times. | Permalink
Ja, verkligen en trevlig fotohändelse vilken genererade egna aktiviteter, så som bildval, utskrifter, kanske beställning av kopior och eventuell laminering. Om flera bilder skulle visas, lite tänk över presentationen. Kanske sådant man inte gör varje dag. Den sociala biten inte att förglömma, trevliga människor, kanske inte alltid med samma inriktning inom foto men det ger ofta vidare syn på vad man själv sysslar med. Som avslutning på dagen en trevlig stund hos Börje Försäter på Hallands Bild, med gott tilltugg, mycket prat och många skratt. Stort tack till alla, arrangörer, fotografer och besökare.
Ja, jag håller med, ett riktigt trevligt arrangemang. Hoppas det blir ett planket även nästa år, och att jag får vara med då :)

/Britt
Ja får verkligen hoppas att det blir ett plank även nästa år. Då ska jag vara med på minglet som jag missade i år.
//leif
Jätteroligt med planket i Varberg:-)
Härligt med den fräscha blandningen av olika fotografer...proffs blandat med amatörer:-)
Jättemånga fina alster visades upp och det var så kul att se dom alla:-)
Lite otur med vädret bara:-)

En sak till....
tänk vad kul det vore med ett "sommarplank" också...när stan är proppad av turister...visst vore det:-)
...ett stort "sjujäkla" plank med massor av olika bilder inom olika teman...*ler*:-)
/// Monika
Ja, det var verkligen trevligt!!!
Som sagt, förvånad över min vinst, det är jag...
Jag hoppas också att det blir Plank även i framtiden!
Tack för ditt grattis, Leif!! =0)
/// Jessica(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number sixtyeight as digits in this field

XXX
 

Add

Previous posts

Kom ihåg


Mina favoritfotografer


Mina kompisar


Polaroid