Vardagsiakttagelser

Att se vardagen är svårt både i stort och smått men jag ska göra ett försök. Det blir nog också en hel del teknik och bildsnack. Kanske kan jag få idéer och inspiration från dom kommentarer jag förhoppningsvis får. Men jag intresserar mig för vad som händer och sker i vardagen och kommer att dela med mig av mina iaktagelser. Förhoppningsvis kan det intressera andra - väcka tankar och så en och annan fotoidé.

The Best Camera is the one You got with You - Chase Jarvis

Rubriken kommer från Chase Jarvis, en fotograf jag följer på nätet och som inspirerar mig en hel del. Läste på Chase Jarvis blogg och hemsida att han gjort en app för iPhonen. Det är inte bara en variant på Apples kamera utan en app som gör det möjligt att efterbehandla bilden med hjälp av ett antal olika filter.

Inte nog med det man kan ckså dela med sig bilden direkt via en ny web sida www.bestc.am där andra kan titta och rösta på dina bilder.

Eftersom jag gillar Case och min  iPhone laddade jag ner den och tog bara med mig iPhonen på en kort weekend resa till Skåne. Måste säga att även om jag inte har den senaste iPhonen så blir resultatet rätt just. Själv klart inte av den tekniska kvalitet man är bortskämd med men man kan ta med sig "kameran" till platser man inte gör om man har en stor Nikon.

Nedan en bild från Kiviks Äppelmarknad.

 

Har lagt fler bilder i ett särskilt album som du kan se här på fotosidan, My iPhone

 Ha det så gott - vi hörs

 

Added 2009-09-27 21:05 | Read 5598 times. | Permalink
App:en tar för lång tid att öppna. Hinner nästan hem och hämta den riktiga kameran innan det är klart för "skott"
Svar från Leif Eliasson 2009-09-28 09:18
Slow starter - long runner ;)(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number sixtyfour as digits in this field

XXX
 

Add

Previous posts

Kom ihåg


Mina favoritfotografer


Mina kompisar


Polaroid