Vardagsiakttagelser

Att se vardagen är svårt både i stort och smått men jag ska göra ett försök. Det blir nog också en hel del teknik och bildsnack. Kanske kan jag få idéer och inspiration från dom kommentarer jag förhoppningsvis får. Men jag intresserar mig för vad som händer och sker i vardagen och kommer att dela med mig av mina iaktagelser. Förhoppningsvis kan det intressera andra - väcka tankar och så en och annan fotoidé.

Naturfoto Halland ställer ut i Vårgårda

Yes - vi fick en plats att ställa ut i Vårgårda.

Vi är en grupp naturfotografer som för snart två år sedan bildade Naturfoto Halland. Vi har ställt ut på Elmia i Jönköping och på Getteröns Naturum och nu kommer vi att ställa ut på Vårgårdas naturfotodagar.

Det ska bli väldigt roligt och jag kan inte låta bli att vara lite stolt, båda att få vara med bland mina kompisar i Naturfoto Halland och att få ställa ut i Naturfotots Mecca. 

Ni kan se mer på deras hemsida eller på vår hemsida.

 

Added 2009-08-30 23:40 | Read 5371 times. | Permalink
Vad roligt, grattis!!! Vilken samling lysande fotografer ni är i Naturfoto, det måste vara väldigt roligt med så många likasinnade att dela intresset med.
/Britt
Tack Britt
Ja - det är ett himla gott och kompetent gäng. Vi har himla kul när vi ses - allt på en väldigt "lagom" nivå.
//Leif
Hej Leif

Ja, ett stort grattis till Vårgårda. Jag var där förra året och jag måste säga att det är mycket hedrande att ta en plats bland alla dessa otroligt duktiga fotografer.Det är en plats ni är väl värda och jag hoppas att vis se där i höst.

Bengt
Svar från Leif Eliasson 2009-09-08 20:38
Tack Bengt
Jag tror nog att jag har god draghjälp av Patrik och Annette som båda är medlemmar i Sällskapet Naturfotograferna och väldigt duktiga.
//Leif
Ja verkligen tur att vi fick plats till slut! Jag skickade in ansökan lite väl sent men vårgårdafotoklubb lyckades få fram två skärmar till oss! Det här skall bli kul och spännande!


Mvh
Magnus
Svar från Leif Eliasson 2009-09-13 21:39
Ja du Magnus - det var din förtjänst av vi kom med.
Det ska verkligen bli roligt att se resultatet.
//Leif(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number thirtysix as digits in this field

XXX
 

Add

Previous posts

Kom ihåg


Mina favoritfotografer


Mina kompisar


Polaroid