Vardagsiakttagelser

Att se vardagen är svårt både i stort och smått men jag ska göra ett försök. Det blir nog också en hel del teknik och bildsnack. Kanske kan jag få idéer och inspiration från dom kommentarer jag förhoppningsvis får. Men jag intresserar mig för vad som händer och sker i vardagen och kommer att dela med mig av mina iaktagelser. Förhoppningsvis kan det intressera andra - väcka tankar och så en och annan fotoidé.

När hotelldöden griper tag i en...

Förra veckan  - min andra vecka på jobbet efter semestern - och jag börjar komma in i det igen. Jag gillar verkligen mitt jobb, tro inget annat, men att bo på hotell är inget jag diggar.

Men när hotell döden griper tag i mig tar jag fram kameran. Det finns motiv överallt också på trista hotell och det är rätt kul att titta på bilderna efteråt.

Tänkte dela med mig av en bild som jag skulle vilja att ni gissar vad det är, kanske inte så svårt för den som uppmärksamt betraktar sin omgivning. Ett tips - Det finns där för att förbättra vår livskvalitet men försvårar ibland vår sömn.

 Vad är detta? 

 

Förresten ni ska väl vara med och pröva lyckan i fototävlingen Malmö 9:th international.  Gå in på deras hemsida och läs mer.

Vi hörs - Leif 

Added 2009-08-22 23:43 | Read 2874 times. | Permalink
Hej Leif! De brukar iallafall ha goda frukostar på hotell...;0)
Jag tror det är ventilationsmojänger på bilden..
/// Jessica
Svar från Leif Eliasson 2009-08-23 00:07
Ja det brukar dom - det gäller bara att hinna äta dom. Jag gick upp 05:00 och flyget till finland gick 06:30 så det blev bara en corn flakes med mjölk :(
//Leif
Förstår inte vad ni snackar om? Tråkigt? Är uppvuxen på mina föräldrars hotellrörelse (18 år) och det var nog aldrig tråkigt, mest spännande tror jag… men det är kanske inte samma sak.
Svar från Leif Eliasson 2009-08-23 10:41
Kan tänka mig att det är jätte roligt att driva eget hotell. Att möta alla dessa olika typer av människor, personligheter som tar in på hotellet. Jag misstänker att det är skillnad att driva ett familjehotell och ett "opersonligt" hotell som en del i en kedja. Det är i alla fall trevligare att bo på familjehotell.
//Leif



(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number twentyfour as digits in this field


Add

Previous posts

Kom ihåg


Mina favoritfotografer


Mina kompisar


Polaroid