Vardagsiakttagelser

Att se vardagen är svårt både i stort och smått men jag ska göra ett försök. Det blir nog också en hel del teknik och bildsnack. Kanske kan jag få idéer och inspiration från dom kommentarer jag förhoppningsvis får. Men jag intresserar mig för vad som händer och sker i vardagen och kommer att dela med mig av mina iaktagelser. Förhoppningsvis kan det intressera andra - väcka tankar och så en och annan fotoidé.

Vinnare i Varbergs World Wide Photowalk

Det viktigaste med photowalken var att ha kul, umgås och träffa likasinnade och det tycker jag vi lyckades med ganska bra. När ni sedan laddade upp era bilder såg man ju också att ni alla är duktiga fotografer som dessutom ser samma motiv på helt olika sätt.

Alla som ville kunde ju ladda upp två bilder var som skulle tävla om att gå till världsfinal - låter rätt pretentiöst eller hur - och jag skulle välja vilken bild som skulle gå vidare.

Alla som suttit i en jury och bedömt bilder vet hur svårt det är att rangordna och välja ut dom bästa bilderna. Att välja en bild blad mer än 40 bilder i en tävling utan tema är inte enklare - särskilt inte om man ska göra det själv. Därför tog jag lite hjälp och råd av några ur klubben.

Efter  en hel del funderande och betraktande gjorde jag det jag måste - välja en bild.

 Bilden blev ett foto som i mitt tycke både visar en dela av Varberg och något karaktäristiskt för staden, gatstensbeläggningen, vackra husfasader och dollargrin. Att bilden dessutom är tagen ur ett spännande perspektiv och presenterad i svartvitt tycker jag gör bilden till en klar vinnare.

Så till bilden som är tagen av Jessica  Lövgren - GRATTIS JESSICA!

 

Du kan se mer av Jessicas och övriga "photowalkares" bilder på flickr.

Added 2009-07-29 21:40 | Read 5454 times. | Permalink
Bra val Leif:-)
och
GRATTIS Jessica...så roligt...
bilden är ju så cool och modern och presic som Leif sa så är det ju en del av vårt älskade Varberg idag...2009...toppenroligt...
och stort LYCKA TILL i den stora finalen:-)
/// Monika
En värdig vinnare! Grattis Jessica.
Men jag måste säga att du hade hård konkurrens av många fina bilder. Vilka duktiga fotografer vi har här i Varberg med omnejd.
//Christer
Jessica, du är ju bara så duktig. Du om någon förtjänade detta och bilden är grym. Stort grattis!
Kraaaaaaaaaaaaaam Britt
Det här snackade du om ända från fästningen och upp genom parkerna till bilarna. Du ville krypa på gatan och fota bilar...
Så bra det blev till slut!
Grattis!
Calle
Åhhhh, TACK så mycket allihop!!! =0)
Jag är forfarande förvånad och har inte riktigt smält att det gick vägen...
/// Jessica(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number twentysix as digits in this field

XXX
 

Add

Previous posts

Kom ihåg


Mina favoritfotografer


Mina kompisar


Polaroid