Vardagsiakttagelser

Att se vardagen är svårt både i stort och smått men jag ska göra ett försök. Det blir nog också en hel del teknik och bildsnack. Kanske kan jag få idéer och inspiration från dom kommentarer jag förhoppningsvis får. Men jag intresserar mig för vad som händer och sker i vardagen och kommer att dela med mig av mina iaktagelser. Förhoppningsvis kan det intressera andra - väcka tankar och så en och annan fotoidé.

Fotopromenad i Varberg - Nu har vi test gått.

Kontrollfreak som man är så måsta man ju testa att promenaden den 18 Juli håller sig inom ramarna - cirka två timmars promenad.

Jessica, Madeleine  och jag träffades klockan sju vid Kallis.

 

Madeleine och Jessica mot kvällshimlen med en liten upplättningsblixt (SB-900). 

Här finns fotomotiv så det gäller nog att bestämma sig för något tema annars tar nog promedanden mer än dom planerade två timmarna. Eller så klarar man inte att välja vad man ska plåta och riskerar att kommer man hem utan bilder , det senare är väl inte så troligt. Hur som helst gå in på Photowalkens hemsida så kan du få lite tips om hur du får mest glädje av promenaden.

 promenaden blev rätt realistisk  när Madeleine tog fram sin Loreo lens in a cap Holga-lins eller vad den nu kallas. Hon blev som förlorad och letade motiv - hoppas få se en del bilder på klubben till hösten.

 

Vill du kolla in en karta över promenaden så kan du gå in på min blogg, där finns en google-karta som Madeleine förtjänstfullt gjort.

Vi hörs och ses den 18 Juli 

Added 2009-07-08 12:24 | Read 5225 times. | Permalink
Hahaha....=0) Det var trevligt i går, det kommer bli kanonbra!!Det är en "Loreo lens in a cap",inte Holga... ;0)
/// Jessica
Ja det var kul - ska ändra linsbeteckningen. Vi syns - Leif(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number fourtyfour as digits in this field

XXX
 

Add

Previous posts

Kom ihåg


Mina favoritfotografer


Mina kompisar


Polaroid