Vardagsiakttagelser

Att se vardagen är svårt både i stort och smått men jag ska göra ett försök. Det blir nog också en hel del teknik och bildsnack. Kanske kan jag få idéer och inspiration från dom kommentarer jag förhoppningsvis får. Men jag intresserar mig för vad som händer och sker i vardagen och kommer att dela med mig av mina iaktagelser. Förhoppningsvis kan det intressera andra - väcka tankar och så en och annan fotoidé.

Fototräff med klubben

Det har ju varit lite debatt här på sidan om fotoklubbarnas vara eller inte vara. Jag är medlem i Varbergs Fotoklubb sedan 2005 - tror jag. Att gå med i klubben är något av det bästa jag gjort. Att träffa likasinnade som man kan utbyta tankar och idéer med öga mot öga och inte via en dataskärm är förlösande. Den kreativitet, inspiration och lust att fotografera som i alla fall jag får i dessa möten är oslagbar.

Vi träffas en gång i månaden med ett ordnat program, ofta med externa föreläsare. Varje vecka träffas vi spontant och gör vad vi känner för, ibland är vi i klubblokalen och visar och diskuterar bilder och ibland gör vi utflykter, som igår när vi tog en kvällstur till Skärsjön utanför Varberg.

Vi fotade allt från makrobilder till landskap och modellfoto, en av våra medlemmar är suverän modell.

En bild från utflykten kommer här:

Tagen med Fujifilm XPRO-1. Läs fler detaljer om bilden och kameran på min externa blogg.

En annan engagerad fotoklubbsmedlem fångar vår lilla värld.

Det kommer meraAdded 2012-05-16 22:20 | Permalink | Comments (0) | Comment
First Prev 1 2 

Previous posts

Kom ihåg


Mina favoritfotografer


Mina kompisar


Polaroid