Write guestbook
First Prev 1 ... 15 16 


Camilla Rörqvist   
2004-04-13 08:33

Jag o min pojkvän har tänkt att bila i Frankrike är det nått specielt ställe som du kan rekommendera,jag läste att du åker till provance.Kanske ska säga det att jag inte kan ett dugg franska..... hur ska det gå??
Svar: Beror på vad man vill ha och se. Några ställen jag kan rekomendera är Anecie cirka 10 mil syd Geneve. Fantastisk liten stad vid en alpsjö, lite av rivieran fast i alperna. Om ni ska bo på hotell, boka i förväg för det är en populär stad. Vi brukar åka utan att boka blir roligare så. Om ni är i den delen av Frankrike så kan jag rekomendera att åka den så kallade Route Napolione. En slingrig alpväg från Grenoble till Cannes med många vackra vyer, möjlighet till allt från bergsklättring, rafting mm i Verdone floden "Grand Canyon de Verdone". Väl framme i Canne finns ju alla bad, sol, nöjen mm. Vi brukar bo i Mentone enliten stad vid gränsen till Italien men nära till Monaco, Cannes etc. Vi kan ingen franska men klarar oss utmärkt - nemas problemas.
Lycka till och trevlig resa.
/Leif
Camilla Rörqvist   
2004-04-13 08:20

Tack så jätte mycket för din kommentar jättekul att du gillade bilden o nu ska jag kolla dina bilder det blir spännandeElias   
2003-10-06 15:10

Hej! Jag heter Elias och gillar värkligen din bild "splash". Jag undrar 1 hur du har jort den, och 2 om du kan komentera min bild "MTB"
/Mvh Elias!

First Prev 1 ... 15 16 

Homepage

www.aperture-11.blogspo...

Email