Guestbook

Write guestbook
First Prev 1 ... 14 15 16 Next Last 


Boop   
2005-01-05 22:32

Hej Leif!
Måste bara få säga att jag är oerhört imponerad av dina bilder. Storslagna och vackra är de. En mäktig känsla i naturen tar du fram. Njutbart!
Mvh
Elisabeth
Svar: Tack för dina kommentarer - dom värmer. Har tittat på några av dina bilder di är väldigt duktig och har flera bilder som jag tycker mycket om. Ser fram emot att titta mer på dina bilder senare.
//Leif
trynbald   
2004-12-31 14:38

Hejsan Leif,
kul att du gillade Daisy! Måste berätta att hela Guggenheims museum lutas så man går i en lång nedförslutande spiral..Därför ser bilden lite sned ut!

Jag tittade på dina fina bilder från Yosemite. Jag var där 84 och har alltid längtat tillbaka.

Gott Nytt År önskar
Bossen mikael svensson   
2004-12-20 08:09

Hej Leif och tack för dina kommentarer. Var på Svalbard i början av juli 98. Isen är av största beydelse ingen is i fjordarna inga björnar. Vi hade bra isförhållande och såg mycket björn problemet var att vi inte kom runt då packisen låg kompakt öst om Svalbard vilket innebar att vi inte fick se valross. Ett tips kan vara att ta kontakt med Vårgårda fotoklubb och prata med Magnus, i deras regi blir resan 100%.

God Jul Mikaelarkadia   
2004-12-17 13:09

Hej Leif,

vad kul att du tycker om mina dörrar. Jag har massor, det kommer mera och mera, men efter min semester i januari. Nu behöver jag vila lite gran, ha ha. GOD JUL till dig och din familj.

Cornelia

P.S: Jag skulle vilja se dina dörrar också
Svar: Tack för dina kommentarer.
Du kan se några av mina dörr-bilder från Varberg här
http://www.fotosidan.se/gallery/view.htm?ID=51307

//Leif
Joi   
2004-11-01 22:22

tack för din kommentar för min bild "Göteborg 2004" oskärpan beror på att jag blev så skakat att se den stakas mäniska i sån sitiation att jag skakade oxå , hadde kameran på ISO 200 men jag ville inte använda blixt, man kan bliv upprörd att se hur vi behandlar andra medmäniskor i de nya årtusundet .Mvh JoiEgoistic   
2004-10-20 13:33

Hej Leif.
Tack för din kommentar på min bild. Den är, som förtydligande bara, tagen på Getterön.
Som "gammal" monarkare vill jag bara tacka för dina dokumentära bilder därifrån. Det är alltid kul att se alla de som har fallit ur minnet.
Själv blev jag uppsagd därifrån förra året. Var anställd sammanlagt 18 år, så man har ju sett en del. Nu är där inte mycket kvar, tyvärr.

Hälsningar, Carola
Svar: Tack för att du skrivit i gästboken. Känner du namnen på några av personerna från Monark så vore det jätteroligt att få dessa. Jag planerar att göra en ny utställning i Varberg där desa bilder ska vara en del.
//Leif
Consumer   
2004-10-12 20:51

Ville bara kila in och tacka för dina kommentarer.
Som du antagligen sett har jag tittat på dina bilder. Jag finner de flesta vara riktigt bra, men jag är för tillfället inte riktigt upplagd för att kommentera spec. mycket. Mycket att göra i skolan m.m. uppehålle mina tankar..

Tack iallafall!
/Ffotobark   
2004-08-24 17:04

Hej Leif

Råkade se att mitt namn hade kommenterat ditt album "Dörrar" med en lite hånande kommentar.

Jag skulle tro att jag varit inloggad på min arbetsplats och glömt att logga ur, så någon kollega till mig har antagligen skrivit detta.

Ber om ursäkt.

Mvh Magnus.:Julia:.   
2004-05-30 23:34

Jag tackar för ditt fina inlägg i min g-bok! :)
Dina bilder är underbara, härliga fäger och fina motiv!

Glad Pingst!

Med Vänlig Hälsning
Julia Hildingsson

http://www.zushisuru.com/photoleffekar   
2004-04-22 22:50

Hej!
Kul att du tittade in på min hemsida! Den är inte riktigt komplett ännu-måste ut och fota lite mer..
Segelflyg är en vansinnigt rolig sport som jag ägnade mig åt i ganska många år. Flög en hel del i fjällen-vackert! Tyvärr insåg jag att det var ganska tidsödande och lade flygningen på is för sex år sedan. En bidragande faktor var att det inte finns någon aktiv klubb i närheten av Umeå. Numera är det Foto och friluftsliv som gäller. Jag fick en liten nytändning när jag investerade i min Xpan, panoramaformatet är verkligen läckert!

Lycka till med fotograferingen och segelflygningen!

Mvh/ Leif Karlsson

First Prev 1 ... 14 15 16 Next Last 

Homepage

www.aperture-11.blogspo...

EmailPhone

+46-70-655 9101

Contact

Don´t hesitate to contact me if you need a photografer in the Nordic countries.
Look forward to hear from you.

Read more at my blog or at Bild&Pinal